Vina Alicia

 

Viña Alicia személyes és családi keresésre adott válaszként született. Alberto Arizu mezőgazdasági mérnök (Luigi Bosca alma matere), Alicia Mateu Arizu és Rodrigo Arizu mindössze 25 hektáron fejleszti tudását és szenvedélyét a szőlőtermesztés iránt.

BOROLÓGIAI UTÓPIA

 A gazdaságok az emblematikus Lujan de Cuyo régióban találhatók, ahol a fajták és a klónválaszték nagy változatosságát (körülbelül 50 különböző) termesztik, és úttörők a nem hagyományos fajtákban, mint például a Nebbiolo, a Garnacha, a Mencia, a Nero D'avola, Monastrell, Brunal, Savagnin kapcsolódva a világ szőlőtermesztésének történelméhez csúcskategóriás borok elérésével, amelyek tükrözik ennek a borászati ​​utópiának a keresését.


Viña Alicia was born as a response to a personal and family search. The agricultural engineer Alberto Arizu (Luigi Bosca's alma mater), Alicia Mateu Arizu and Rodrigo Arizu develop their knowledge and passion for viticulture in just 25 hectares of vineyard.

OENOLOGICAL UTOPIA 

The farms are located in the emblematic region of Lujan de Cuyo, where a great diversity of varietals and clonal selections (around 50 different) are grown, being pioneers in non-traditional varieties such as Nebbiolo, Garnacha, Mencia, Nero D'avola, Monastrell, Brunal, Savagnin . Thus linking with the history of world viticulture. Achieving high-end wines that reflect the search for this oenological utopia.